Leuk dat je mee wilt doen! Stuur nu een mail naar [email protected] en ontdek wat het werken met de JenV Hub voor joú kan betekenen.
Intussen zijn we hard aan de slag met het bouwen van een online interactief platform waar we voor jou de beste match maken.
Tot die tijd houden we je op de hoogte op deze website.

Alvast verbonden worden aan het netwerk van de JenV Hub Startups? Laat hier je gegevens achter en geef je op als potentiële deelnemer.

Meedoen met de JenV Hub. Wat levert het me op?
+ Benut het groeiende netwerk van JenV en pitch jouw idee aan honderden JenV-medewerkers die aan het netwerk verbonden zijn.
+ Vind de beste match. Het team van de JenV Hub maakt samen met jou de beste match voor jouw idee. Welke maatschappelijke opgave sluit naadloos aan op jouw idee?
+ Benut meer mogelijkheden. Of je nu een prototype maakt of direct een product uittest in een pilot.De mogelijkheden zijn divers en aan te passen aan jouw behoeften.
+ Creëer ruimte, kansen en innovatie. Leg je jouw idee voor aan honderden JenV-medewerkers op het moment dat het jou uitkomt. Geen vaste instapmomenten, wel flexibiliteit. Jouw idee voorleggen kan altijd en overal.
+ Laat je verder helpen en adviseren door het team van de Hub. Zij zijn je sparringpartner. Zij weten de weg bij JenV en bieden je begeleiding ‘op maat’ wanneer jij het nodig hebt.
+ Ontmoet collega startups en doe verrassende nieuwe inzichten op. Of ga met ze gesprek in het JenV Startup Café; een vrijblijvende periodieke ontmoeting tussen startups en JenV’ers.