Hoe het werkt?
Medewerkers van het ministerie van Justitie en Veiligheid leggen hun maatschappelijke opgaven online aan jou voor. En jij hebt de kans, samen met nog veel andere startups die aan het netwerk van de JenV Hub verbonden zijn, om jouw idee te pitchen. Leg je jouw idee voor aan honderden JenV-medewerkers op het moment dat het jou uitkomt. Geen vaste instapmomenten, wel flexibiliteit. Jouw idee voorleggen kan altijd en overal.

Vind de beste match
Het team van de JenV Hub maakt samen met jou de beste match voor jouw idee. Welke maatschappelijke opgave sluit naadloos aan op jouw idee?
En heb je nog geen werkend product, maar wel een goed idee of een ‘eerste’ proeve? Dan doorlopen we samen het Startup in Residence programma. Je werkt dan samen met JenV aan een vernieuwende oplossing voor de opgave. Het kan zijn dat jij al een product hebt dat direct de oplossing biedt voor de opgave. Dan test je direct je product in een pilot. Hiermee toets je of het product goed aansluit op de werkpraktijk van je klant. Maar wat het ook wordt, het team van de JenV Hub helpt en adviseert je wanneer jij het nodig hebt.

Enthousiast?
Meld jouw idee nu aan bij de JenV Hub Startups. Of wil je gewoon meer weten over het samenwerken met JenV?
Stuur nu een mail naar [email protected] en ontdek wat het werken met de JenV Hub voor joú kan betekenen.
Intussen zijn we hard aan de slag met het bouwen van een online interactief platform waar we voor jou de beste match maken.
Tot die tijd houden we je op de hoogte op deze website.