Waarom meedoen? 
Van een app waarmee bewoners elkaar alarmeren bij onveilige situaties in hun buurt, een sneller en completer beeld van het leven van een verdachte tot jonge ex-gedetineerden met structuur helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Met deze nieuwe ideeën gingen startups jou voor. En jij? Wat heb jij aan het Startup in Residence Programma?

  • Jij krijgt de unieke kans en bedenkt een nieuwe innovatieve oplossing voor de maatschappelijke opgaven van Justitie en Veiligheid.

  • Jij krijgt toegang tot een groeiend netwerk binnen de overheid met alle kansen en voordelen die erbij horen.

  • Jij ontvangt ontwikkelbudget en je werkt je idee uit tot een werkend prototype.

  • Je spijkert je kennis bij.  Van de training ondernemen in publiek-bestuurlijke context tot een cursus branding. Je doorloopt een uitgebreid en divers trainings-en begeleidingsprogramma van vijf maanden.

  • Je wordt begeleid door mentors tijdens het hele programma. Ze zijn je sparringpartner, je kunt bij ze terecht voor vragen en advies. Ook kunnen ze je alles vertellen over   wet- en regelgeving relevant voor startups, financiële, fiscale aspecten van het ondernemen, businessmodelling (online) marketing en relevante ontwikkelingen in de technologie. Alles wat je nodig hebt aan coaching om van jouw idee een succes te maken.

Klinkt goed?

Wil jij ook een innovatieve bijdrage leveren aan de oplossing van een maatschappelijk vraagstuk? En tegelijkertijd jouw startup een boost geven?

Verdiep je in de uitdagingen van JenV. Het SiR-programma is een waardevolle aanvulling op de activiteiten van je startup en je creëert nieuwe ruimte om samen met de overheid te werken aan het behalen van jouw bedrijfsdoelen.

Aanmelden voor de challenges van het huidige startup in residence programma is gesloten.

Laat ons weten wat je zoekt en wat je te bieden hebt.
Meld je aan als potentiële deelnemer aan het Startup in Residence Programma van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
Als je profiel matcht met één van de uitdagingen, nemen we contact met je op.

Nieuwsgierig naar wat deelname aan het Startup in Residence Programma voor startups in de vorige editie heeft betekend?  Bekijk nu het filmpje.

Demo-day SiR 2019! Bekijk het filmpje en ontdek welke nieuwe prototypes er zijn ontwikkeld dit jaar.

 

Ministry of Justice and Security, Startup in Residence Programme [in English]

Are you a startup? Are you enthusiastic and seriously considering directing towards societal issues? Explore the challenges the Ministry of Justice and Security is dealing with, come-up with an innovative solution and subsequently build us a prototype.

The Startup in Residence Programme is a valuable addition to your startup’s activities and creates new opportunities to work together with the Government and achieve your business goals.Curious to find-out what the previous edition of the Startup in Residence Programme has meant to its participants? Get inspired, watch the video!
Registration for the current Startup in Residence Programme has been closed. Register now as a potential participant!