Leuk dat je mee wilt doen! Aanmelden voor de challenges van het huidige Startup in Residence Programma is gesloten. Je kunt je nu registeren als potentiële deelnemer.

 

Doe je mee?
Van een app waarmee bewoners elkaar alarmeren bij onveilige situaties in hun buurt, een sneller en completer beeld van het leven van een verdachte tot jonge ex-gedetineerden met structuur helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Met deze nieuwe ideeën gingen startups jou voor. En jij? Wat jij aan het Startup in Residence Programma hebt?

  • je krijgt de unieke kans en bedenkt een innovatieve oplossing voor de maatschappelijke opgaven van Justitie en Veiligheid.
  • Je ontvangt ontwikkelbudget om je idee uit te werken tot een werkend prototype.
  • Je hebt toegang tot een groeiend netwerk binnen de overheid
  • Je spijkert je kennis bij. Van training tot coaching, je doorloopt een uitgebreid en divers programma van vijf maanden.
    Je wordt begeleid door mentors tijdens het hele programma. Ze zijn je sparringpartner, je kunt bij ze terecht voor vragen en advies. Ook kunnen ze je alles vertellen over wet- en regelgeving relevant voor startups, financiële, fiscale aspecten van het ondernemen, businessmodelling (online) marketing en relevante ontwikkelingen in de technologie. Alles wat je nodig hebt aan coaching om van jouw idee een succes te maken.

 

Laat ons weten wat je zoekt en wat je te bieden hebt.
Vul nu dit formulier in. Je meldt je dan aan als potentiële deelnemer aan het Startup in Residence Programma (SiR) van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Ook houden we je op de hoogte van alle updates over het SiR en andere manieren van samenwerken met JenV.  Grijp nu je kans en vul alle velden in dit formulier in.
Als je profiel matcht met één van de uitdagingen, nemen we contact met je op.