Doe je mee?

Bezorgd een complex vraagstuk je misschien hoofdbrekens, of loop je ergens tegen aan in je werk?   Je weet zelf precies wat het probleem is, maar niet hoe je het op een nieuwe manier oplost.
Maak het je zelf makkelijk. Ontdek wat samenwerken met startups voor joú kan betekenen. Collega’s die mee gedaan hebben met het Startup in Residence Programma 2018 ontwikkelen samen met startups  bijvoorbeeld een app waarmee bewoners elkaar alarmeren en helpen bij onveilige situaties in hun buurt. Ze  bedenken een structuur waardoor jonge ex-gedetineerden hun leven weer op de rit krijgen en ontwikkelen en methode waardoor de rechtspraak een sneller en completer beeld heeft van de verdachte.
Collega’s die meedoen in het huidige Startup in Residence Programma vertellen je er graag over. Laat je inspireren en bekijk nu het filmpje.

 

 

Benieuwd naar welke challenges er dit jaar aangegaan worden? Lees er alles over op de pagina Challenges.

Ontdekken wat het werken met startups voor jou kan betekenen? Grijp je kans en doe mee met het volgende  Startup in Residence Programma.

 Laat ons weten wat je zoekt en wij maken de beste match.
Vul nu het registratieformulier in. Je registreert je dan als potentiële deelnemer van het Startup in Residence  Programma van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Formulier

  • *Heb je nog niet exact in beeld wat je vraagstuk is en welk probleem je wilt oplossen? Wees gerust, ook dan kun je je aanmelden. We helpen je graag verder om je vraagstuk scherp te krijgen.