News

29-10-2019 | Uitnodiging Demo Day 7 november

Op donderdag 7 november zal de Demo Day van het Startup in Residence (SiR) programma plaatsvinden. Op deze dag zullen de in mei gekozen winnaars hun eindproduct presenteren. De bijeenkomst wordt geopend door staatssecretaris Knops in het Auditorium van BZK. Naast de afgeronde challenges zal dit moment ook worden gebruikt als startsignaal van de aanmeldingsprocedure voor de nieuwe vraagstukken.

 

De afgelopen maanden hebben Agents of Change, Energiebespaarders, Geronimo AI, Mindermoelijk.nl en Spoedzoekers hard gewerkt aan de ontwikkeling van hun prototype. Samen met de probleemeigenaren van BZK zijn ze tot een eindresultaat gekomen, en dus reden voor een feest.

Tijdens het event zal er per challenge een korte uitleg worden gegeven over het probleem precies inhield, gevolgd door hoe de startups hier elk een oplossingen voor hebben ontwikkeld.

Daarnaast zal deze dag ook gebruikt worden voor de start van onze gezamenlijke programma. Samen met de provincie Zuid-Holland en de gemeente Den Haag zullen de nieuwe vraagstukken worden gelanceerd waar startup zich vanaf dat moment voor kunnen aanmelden.

Na afloop is er een lekkere streetfood lunch en de kans om met elkaar en de startups in gesprek te gaan.

 

Informatie

Datum: 7 november

Tijdstip: 10.30-11.45 gevolgd door een lunch

Locatie: Auditorium BZK/Turfmarkt 147

 

Meld je hier nu aan! Let op, het aantal plaatsen is beperkt!

 

Achtergrondinformatie

 

Het Startup in Residence (SiR) programma is in het leven geroepen om samenwerking tussen overheden en startups mogelijk te maken. Binnen het programma worden maatschappelijke challenges uitgezet bij startups met de oproep om een innovatieve oplossing aan te leveren. De beste startups werken vijf maanden ‘in residence’ samen met ambtenaren en stakeholders aan een demo. Bij een succesvolle demo kan het ministerie ‘launching costumer’ worden en de oplossing aankopen.

 

Meer info te vinden op de website of op te vragen via [email protected].